Музика

Фенове на Лейди Гага скочиха на Били Айлиш

Били Айлиш разгневи феновете на Лейди Гага само с една реакция. Младата звезда седна заедно с брат си пред “Variety”, за да обсъдят наградите “Грами”.

Певицата сподели някои от любимите си моменти от предишни церемонии и си припомни как е оценявала бляскавите тоалети от червения килим. Когато брат й повдигна темата за култовия костюм на Лейди Гага, направен от месо, който всъщност тя облече на други награди, Айлиш изрече само едно неодобрително “Олеле”, тъй като е заклета веганка.

Реакцията й предизвика сериозен онлайн отпор сред поклонниците на Лейди Гага, които веднага се събраха, за да се опълчат срещу Айлиш. Последователите на носителката на „Оскар“ дори започнаха и движение в Туитър против младата певица – #BillieEilishisoverparty.

Разбира се, в коментарите се включиха и хора, които бяха потресени от случващото се. “Не мога да повярвам, че обиждате откровена веганка, която просто изразява мнение. Безсмислена драма, свършете нещо полезно за разнообразие”, написа възмутена потребителка.

Напиши коментар

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни

Нагоре