Клюки

Разиграват на търг ръкавиците на Кобрата

Любимите боксови ръкавици с автограф на Кубрат Пулев ще се разиграят на благотворителен търг на Нощта на секссимволите.

Красивата и благородна церемония ще се проведе за 13-та година и по традиция ще е в подкрепа на дома на Отец Иван, за който ще бъдат закупени храни и дърва.

Още много звезди ще дадат свои любими предмети за търга. Организатор на събитието е онлайн медията paparazzi.bg.

12 категории със звезди от различни браншове ще бъдат оценявани. В момента тече онлайн гласуване в страниците на paparazzi.bg в социалните мрежи, може да подкрепите своите любимци до 16 януари. А в деня на церемонията звездно жури също ще даде своя глас.

Ето и номинираните по категории: Мъж: Добрин от Игри на волята, Сами и Краси от Фермата Жена: Диляна Попова, Славена Вътова, Марешка Бардем Майка: Антония Петрова, Мария, Николета Лозанова Тяло: Янита Янчева, Лияна, Диляна Попова Модел: Маргарита Коприянова, Радинела Чушева, Виктория Васева Мис България: Ваня Пенева, Теодора Мудева, Жана Янева Мисис България: Неделина Цанева, Мира Стоянова, Марина Цветанова Риалити: Красимира и Елизабет от фермата, и Бояна от Игри на волята Певица: Галена, Мария, Преслава Бизнесдама: Евгения Борисова, Никол Червенкова, Гергана Апостолова Двойка: Даниел и Алекс, Цвети и Криско, Красимир и Паулина от Фермата Секссимвол на десетилетието: Анелия, Андреа, Камелия

Напиши коментар

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни

Нагоре