Клюки

Тита яхна джип за 200 бона

Яко се опаричи Тита, след като скъса с Криско. Пищната мацка бе най-доходоносното звено на Криско, но реши да му бие шута и друг да я продуцира. Откакто се премести при Любо Киров, Тита вади все повече пари.

Наскоро певицата се сдоби с тузарски джип “Мерцедес”. За луксозното возило Тита брои повече от 200 бона. Джипът е чисто нов. Разполага с всякакви екстри. Купето е изцяло от кожа. В големия джип Тита изглежда като малко момиче. Той е толкова огромен, че е трудно тя да се забележи.
Тита от малка мечтае да кара нещо голямо. И след като вече може да си го позволи, си го купува.

Преди, когато бе протеже на Криско, младата певица получава малък процент от заработеното. Сега при Любо тя взима почти целия хонорар, който й се дава за участие. Тита заделя пари за джипа от няколко години. Голяма част от сумата е от участието й в „Като две капки вода“. Хонорарът на певицата в имитаторското шоу бе един от най-големите и тя го пази, за да сбъдне мечтата си.

С грамадния джип пищната изпълнителка бръмчи за участия из цялата страна, пише “България Днес”. Певицата още не може да се нарадва на подаръка, който сама си прави, и изобщо не се притеснява, че нещо може да се случи на първата й кола. Тя паркира пред дома си без капка страх.
От няколко дни Тита бръмчи с гаджето си в новата си кола. Те постоянно са на път, за да може певицата да си прави кефа и да кара огромния джип.

Напиши коментар

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни

Нагоре