Клюки

Руши и Таня се събраха

Поп идолът от 90-те Руши Видинлиев и манекенката Таня Илиева са се събрали, след като преди няколко месеца стана ясно, че са се разделили, научи HotNews. Уж окончателния раздор в отношенията им обаче е преминал в нов опит да съживят любовта и семейната идилия, заради която дълги години бяха сочени за пример в родния шоубизнес.

Близки до певеца разказаха, че двамата са отново заедно и отношенията им пак вървят по мед и масло. “Дадоха си нов шанс, не втори, а пореден, защото досега са приключвали и в последствие продължавали пак заедно”, издадоха източниците ни. Основният проблем при последната им раздяла било емоционална нестабилност, депресивни състояния и хранителни разстройства при нежната половинка.

Една от съществените причини да се съберат е подобрение в състоянието на известната манекенка. Децата им – момче и момиче също били в основата да заздравят отношенията си. Руши е израснал без биологичния си баща и това винаги му е тежало. Поради тази причина не искал и неговите наследници да имат същата съдба, разясняват още от обкръжението на изпълнителя на “Всичко се връща”.

Напиши коментар

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни

Нагоре