Холивуд

Брад Пит и Анистън вдигат тайна сватба

След като преди няколко месеца тръгнаха слухове, че бившата първа двойка на Холивуд – Брад Пит и Дженифър Анистън, отново са се събрали – 15 години след развода си, вече се заговори, че двамата мислят за сватба. Според списанието Life & Style, те подготвят тайна венчавка на плажа в Кабо, Мексико.

„Този път те ще държат всичко в тайна, докато нещото не се случи“, казва източник пред изданието. „Това, за което Брад най-много копнее сега, е да улегне и да живее щастливо със своята сродна душа, Джен“. Според списанието родителите на Брад са развълнувани и се очаква да изиграят голяма роля през деня заедно с Къртни Кокс и Брадли Купър. Припомняме, че по време на Златните глобуси двамата се срещнаха и прегърнаха зад кулисите, дори си размениха целувка и се държаха за ръце пред камерите, което провокира светските медии да твърдят, че Брад се е върнал при Джен след развода си с Анджелина Джоли, заради която всъщност заряза звездата от „Приятели“.

Дългогодишен сътрудник на компанията за производство на филми на Брад – Plan B потвърди: „Всичко, за което може да говори, е Джен. Те възвърнаха романа си и от години не съм виждал нито един от тях толкова щастлив“.

Напиши коментар

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни

Нагоре