Холивуд

Лейди Гага събра 127 милиона долара от онлайн концерт

Американската поп звезда Лейди Гага разкри, че се чувства “трогната” от успеха на “Един свят: Заедно у дома”.

34-годишната певица помогна за провеждането на онлайн концерта, в който участваха някои от най-известните музикални звезди и актьори в света. В Twitter Гага разкри своята признателност към артистите, които се присъединиха към нея в борбата срещу пандемията от коронавирус.

Тя написа: “Обичам всички изпълнители в #TogetherAtHome. И всички, които гледаха, и всички, които не са или не са могли. Всички имаме значение. Ние сме един свят”.

Звездното събитие включваше изяви на Адам Ламбърт, Рита Ора, Бионсе, Дейвид Бекъм, Самюъл Л. Джаксън, сър Елтън Джон и Сара Джесика Паркър. И след като бе обявено, че онлайн концертът е помогнал да съберат повече от 127 милиона долара, Гага разкри чувството си на гордост.

Тя написа: “Чувствам се толкова трогната, че бях част от този проект. Благодаря ви @GlblCtzn. Благодаря ти СЗО. Обичам ви!”

По-рано Гага описа “Един свят: Заедно у дома” като “любовно послание”.

Звездата благодари на хората за подкрепата им в емоционално видео в Instagram. Тя каза: “Просто искам да знаете, че това е истинско любовно послание за всички вас по целия свят”.

Напиши коментар

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни

Нагоре