Клюки

Анелия си призна в ефир, че не чете книги

Анелия без притеснение призна в ефира на Би Ти Ви, че не е прочела нито една книга по време на изолацията от 13-ти март. Поп фолк изпълнителката, която иначе хващала томчето, дори преди участията си в 2 часа след полунощ, този път се отдала само на спане и чистене.

С днешна дата Анелия признава, че в началото на обявяването на извънредното положение била толкова преуморена от участия, че копнеела да остане в леглото, колкото се може по-дълго. Днес обаче поп фолк изпълнителката вече наваксала с така нужния й сън и е готова отново да се върне на сцената и да радва феновете си със своите хитове.

Анелия признава, че е много борбен човек и да пее е нейното призвание в този живот. “Аз съм много борбена, да пея е моето призвание, а гласът ми трябва да стига до хората”, обяви поп фолк изпълнителката в “Преди обед”.

Анелия се включи в предаването от от прекрасния си дом, който излъскала до блясък и така спечелила възхищението на приятелите си.

Жилището в момента поп фолк изпълнителката дели с дъщеря си Ивон и с майка си. Тя не пропусна да похвали дъщеря си за отговорното поведение по време на социалната изолация, която се налага всички да спазваме тези седмици.

В дните на изолация Анелия признава, че е подобрила своите умения в кухнята. Поп фолк изпълнителката дори изпекла хляб за първи път. Според нея станал много хубав, пише hotnews.bg.

Преди няколко дни певицата призна в “На кафе”, че чак сега се е почувствала като истинска домакиня. Тогава Анелия сподели още, че такава голяма почивка не е имала от раждането на дъщеря й Ивон. Певицата сподели и че възнамерява да си направи био градинка.

Напиши коментар

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни

Нагоре