Холивуд

Кайли Дженър не била милиардерка, а милионерка

Адвокатът Майкъл Къмп, който защитава интересите на риалити сензацията Кайли Дженър, се обяви срещу списание “Форбс”.

Това се случва дни след като американското издание отне статуса на звездата от шоуто Keeping Up with the Kardashians за най-млада милиардерка в света, под предлог че е дала неверни данни за състоянието си.

“Разгледахме статията на “Форбс”, в която Кайли е обвинена в измама относно финансовото й състояние. Статията е пълна с лъжи. Обвинението на “Форбс”, че Кайли и счетоводителите й са подправили данъчни декларации, е напълно грешно. Настояваме от “Форбс” да премахнат материала. Не сме очаквали това от голям таблоид, особено от “Форбс”, заяви Къмп.

“Мислех, че това е сайт с добра репутация. Виждам само неверни твърдения и заключения без доказателства. Никога не съм си поръчвала такава титла, нито съм използвала измама, за да я получа. Точка”, написа в социалните мрежи самата Дженър.

Според “Форбс” чаровната брюнетка и майка й са провели в продължение на няколко месеца кампания, за да попадне младата дама на корицата на престижното издание с цената на раздуването на приходите й.

Все пак списанието отчита, че състоянието на най-младото попълнение в клана Кардашиян все пак възлиза на около 900 милиона долара.

Напиши коментар

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни

Нагоре