Клюки

Саня Борисова: С Ники Илиев се разведохме

Въпреки слуховете, че отново са заедно, Саня Борисова и Ники Илиев вече са просто приятели. Това обяви актрисата, като уточни, че двамата вече са официално разведени.

“Отпреди два дни официално сме разведени”, обясни тя пред Нова тв и изтъкна, че отношенията между тях са приключили още преди 2 години, но чак сега са решили да се разведат.

Актрисата добави, че отлагала делото, но то вече е приключило и трябва да приеме, че те вече не са семейство.

“Може би първата година смятах, че нещата може да се променят. Уверихме се че няма как да се случи”, разказва красавицата.

По думите на Саня, тя и режисьорът са си казали доста неща след развода и за в бъдеще ще поддържат връзка, но като приятели.

В началото на социалната изолация мнозина сметнаха, че Борисова и Илиев са се събрали, след като видяха, че тя разхожда кучето му. По този повод тя обясни, че двамата са го взели заедно и си споделят грижите, но животното живее при него.

“Аз не мога да я гледам, защото изисква един час сутрин и един вечер тренировки. Той като мъж се справя по-добре”, коментира още тя.

Сега, когато вече е свободна, Саня смята да се развива в ново поприще. Актрисата ще продължава да се снима в киното, но смята и да създаде своя линия дрехи. Дори си е направила планове за снимки в Париж.

Напиши коментар

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни

Нагоре