Холивуд

Анджелина Джоли разкри причините за развода с Брад Пит

Анджелина Джоли говори за причините за раздялата с Брад Пит в ново интервю за британския “Vogue”. Актьорите започват да се срещат през 2005 г., след като работят заедно във филма “Господин и госпожа Смит.” През 2014 г. най-накрая сключиха брак, но две години по-късно се разделиха. Все пак двамата бяха една от най-известните холивудски двойки, които мнозина наричаха Бранджелина. Те имат и шест деца – 18-годишната Мадокс, 16-годишния Пакс, 15-годишната Захара, 12-годишния Шайло и 11-годишните близнаци Нокс и Вивиан. Редакторът на “Vogue” попита как Анджелина успява да поддържа здравословна домашна среда, след като се раздели с Пит. “Разбих се за благополучието на семейството си. Това беше правилното решение, коментира актрисата. – Все още продължавам да се концентрирам върху тяхното психологическо изцеление. Някои се възползваха от моето мълчание и децата продължават да виждат лъжа за себе си в медиите, но аз им напомням, че само те знаят истината и че имат собствени глави на раменете си. Всъщност това са шест много смели, много силни млади хора.” 45-годишната актриса и режисьор коментира пред изданието и въпроса за осиновяването на децата, както и как ги възпитава да уважават корените си.

“Всеки от тях намери семейство по свой начин, каза актрисата. – Важно е да говорим открито за всичко това. “Осиновяването” и “сиропиталището” са положителни думи в нашето семейство. Не мога да говоря за бременността с моите осиновени деца, но им разказвам много подробно и с любов за пътуването, което направих, за да ги намеря.” Мадокс е осиновен от Камбоджа, Пакс от Виетнам, а Захара от Етиопия.

“Когато децата ви са от друга раса, когато са родени в друга страна, те са изпълнени с наследството на своите предци. И никога не трябва да губят връзка с корените си. Те трябва да почитат своята идентичност и да научат нещо ново от тях. Те не влизат във вашия свят – вие влизате в друг свят”, обясни Джоли.

Раздялата на Джоли и Пит беше трудна, но сега, след няколко години, те все пак успяха да установят дипломатически отношения. През повечето време децата живеят с майка си, но Анджелина по никакъв начин не пречи на общуването им с баща им. Пит също често ги събира, за да отбележат заедно важни семейни събития.

Напиши коментар

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни

Нагоре