Клюки

Мария Игнатова измести Венета Райкова

Тази есен bTV ще изненада зрителите с шоу, което няма аналог в телевизионния ефир у нас. Предаването „Папараци” поема в нова посока и ще се трансформира в първия по рода си комедиен телевизионен таблоид в България, който ще носи името – „Папараци – ново 20!”. Шоуто ще продължи да наблюдава българските звезди, но с повече хумор, а в изцяло новото студио ще влезе една от най-емблематичните водещи у нас – Мария Игнатова.

Всяка неделя вечер доброто настроение ще превзема ефира с много ирония, звезди в парадоксални ситуации и неподправени емоции. Главни действащи лица отново ще бъдат популярните личности в България, които дори и не подозират, колко ще се смеят със самите себе си. Освен в реалния живот на звездите, „Папараци – ново 20!” ще се гмурне и във виртуалния им свят и ще ги постави в серия от комични ситуации в изцяло новите рубрики.

Напълно подчинени на забавната страна на живота ще бъдат и интервютата, и срещите на Мария Игнатова с нейните звездни гости в студиото. Те ще разказват своите най-забавни и нелепи истории, ситуации, които са на ръба на комичното и ще признават своите сладки прегрешения.

Хитовата рубрика „Мирон става ВИП“ продължава да бъде основен акцент в „Папараци – ново 20!“. Историите на изрусения интелектуалец, който търси смисъла на съществуването на светския елит, ще бъдат още по-колоритни и парадоксални.

Продуцент на „Папараци – ново 20!” е „Междинна станция“.

1 коментар

1 коментар

  1. Ана

    септември 27, 2020 at 7:50 pm

    ЗАЩО ОПРОСТАЧИХТЕ ОЩЕ ЕДНО ПРЕДАВАНЕ.НЯМА ГО ФИНЕСА НА ВЕНЕТА РАЙКОВА.ДНЕС 27.09 БЕШЕ ПЪЛНА ПРОСТОТИЯ.МАРИЯ И САШО В ПАПАРАЦИ.СВЪРШИХА ЛИ ИНТЕЛИГЕНТНИТЕ ХОРА В ТАЯ ДЪРЖАВА.ПРОСТОТИЯТА НА МАРИЯ Е ОТВСЯКЪДЕ.ТЯ ДАЖЕ НЕ МОЖЕ НА СТОЛ ДА СТОИ.ПРИВЕЛА СЕ КАТО БАБА И НИЕ ЩЕ Я ГЛЕДАМЕ.НЯМА КУЛТУРА НА ГОВОР, НЯМА КУЛТУРА В СМЕШКИТЕ И.АЗ , ЧЕ НЯМА ДА ГЛЕДАМ ТОВА ПРЕДАВАНЕ Е ЯСНО НО ЗАЩО МЕ ЛИШАВАТЕ ОТ ТОВА.

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни

Нагоре