Мода

Джиджи Хадид показа бременното си коремче

Супермоделът Джиджи Хадид най-накрая показа бременното си коремче, което упорито криеше от фенове и папараци през последните седмици. Тя пусна лайф видето в профила си в инстаграм, на което разкри повече за щастливото си очакване.

“По време на бременността искам да нося свободни дрехи. Казаха ми, че не ми личи, че съм бременна. Ето го коремът ми”, каза Джиджи, добавяйки, че ще разкаже за месеците в очакване на първия си наследник, когато настъпи подходящият момент.

Преди дни британският Vogue отбеляза, че Хадид прикрива с дрехите наедрялото си коремче, но, съдейки по всичко, на нея този коментар не й хареса. “Прикривам… казах, че в торбест гащеризон отпред и отстрани изглеждам различно, а не че съм го направила умишлено. Ще съм горда и щастлива да споделя с феновете си, когато поискам. Благодаря. В момента с гордост преживявам този опит и споделям времето си със семейството и близките си хора”, отговори Джиджи.

В лайфа моделът призна също, че си прави видеа и снимки по време на бременността, но още не е готова да покаже тези кадри.

“Обичам ви и ценя всичките ви мили думи. Просто не бързам да разказвам за бременността, но документирам този период от живота си. В бъдеще ще разберете повече за него. В момента просто искам да се съсредоточа върху момента”, обясни поведението си Хадид.

Джиджи Хадид и половинката й Зейн Малик ще станат родители за първи път, а новината съобщиха през май. Според слуховете, звездната красавица, която е в петия месец, очаква момиче.

Напиши коментар

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни

Нагоре