Холивуд

Кои са трите най-мразени знаменитости в Холивуд?

Има много конфликтни ситуации в шоубизнеса. Често те излизат отвъд пределите на филмовите продукции, пръскайки кал в пресата. Някои холивудски знаменитости се държат по такъв начин, че е трудно колегите им да се примирят с провокативното им поведение. Кои са примерите – БГНЕС обобщава на база материал на РИА Новости:

Ан Хатауей

Постепенно Ан стана най-мразената актриса сред колегите си. Арогантността и непоносимият й характер мотивират актьорите да не я канят на социални събития. Освен това артистите смятат, че като актриса и човек Ан е две различни личности. Колегите й презират напрегнатата й усмивка, зад която сякаш се крие омраза към обкръжението й.

Кристина Агилера

Безспорно певицата е талантлива, изглежда страхотно и се опитва да спечели сърцата на феновете. Въпреки че в Холивуд, честно казано, не е особено харесвана. Според колеги, зад красива фасада се крие труден характер. Известно е, че като член на журито в шоуто “Гласът на Америка”, Кристина доста студено е възприемала младите и талантливи участници. В допълнение, тя се слави с грубото си поведение.

Анджелина Джоли

Въпреки огромното количество добри дела, Анджелина е обект на неприязън от страна на колегите си. Разбира се, мнозина откровено й завиждат заради високите хонорари и това, че е търсена от режисьорите. Други намират актрисата за арогантна. Причината за това са някои интервюта със звездата, в които тя нарича известни личности глупави.

Освен това обикновените американци също не я харесват. Според тях е невъзможно да ѝ се прости с страстта към забранени субстанции в миналото. А и хората не могат да забравят, че раздели Брат Пит от семейството му – по-точно от Дженифър Анистън.

Напиши коментар

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни

Нагоре