Музика

Цитиридис става певец

Ексцентричната млада певица Мила Роберт, която е дъщеря на Ваня Щерева, се е заела да направи певец от Николаос Цитиридис.

Чаровницата вече е записала дует с водещия на вечерното шоу по Би Ти Ви, за когото е известно, че дълго преди да стане тв звезда, се е изявявал и като музикант. Той е бил барабанист в училищна банда. Сега вече има възможност и да пее “доколкото му е възможно”, както се изрязяват близките на дуетната му половинка Мила – отбелязва изданието.

Николаос Цитиридис е не само певец, а и съавтор на парчето – той сам е написал текста, който изпълнява. Съответно Мила Роберт е написала своята част. Песента им се казва “Смешно е”. Двамата изпълнители се уговорили да я направят преди няколко месеца, когато Мила била гост на предаването на шоумена заедно със своя колега Тино. Клипът към парчето е сниман преди няколко дни, но официалната му премиера ще е в началото на август – твърдят източници на изданието. В парчето Мила играе ролята на бременна половинка на Николаос Цитиридис. Това не е първата музикална изява на гърка, откакто е водещ в Би Ти Ви. Наскоро той направи “римейк” на парчето “От икебана дървесата ги боли” заедно с Деян Неделчев-Икебаната.

Напиши коментар

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни

Нагоре