Клюки

Дара напомпа бюст с 600 кубика

Стана ясно къде са отишли парите, които младата певица Дара взе за участието си в шоуто “Като две капки вода” на Нова тв през пролетта. Пачките, изглежда, са изсипани в кабинета на неизвестен за момента естетичен хирург, който е напомпал деколтето на варненката с 600 кубика силикон. Пазвата на чаровницата буквално ще се пръсне! Че Дара е надула балкона, се шушука отдавна, но до момента това бяха само слухове. Едва наскоро младата варненка се е престрашила действително да инвестира в обема на своите чашки, докарвайки ги до достойния за завиждане размер Д.

Тя гордо пъчи новите си придобивки, залагайки на дълбоки деколтета, които щедро ги разкриват. Само до преди няколко месеца иначе сочната звезда показваше далеч по-скромни форми, които никак не я удовлетворяваха. Но оскъдицата вече е история. Сега Дара спокойно може да се конкурира със съгражданката си Гери-Никол не само по размера на яката си дупара, но и по предната част на своя пищен силует. Звездата е крояла планове за силикон поне от година. Сигурни източници твърдят, че са я чували да се оплаква, че сутиените много й стягат. Тя трудно понасяла банелите, които се впиват в кожата и често причиняват зачервявания. Като се чудела как да ги избегне, Дарина Йотова, както е цялото име на любимката на тийнейджърите, стигнала до извода, че няма друго спасения освен силикона. Той според нея отменя нуждата от носене на сутиени и дава възможност за далеч по-свободен живот без ластици и банели. Доскоро обаче проблемът бе в цената на естетичната операция за уголемяване на бюста.

Шефката на Дара – продуцентката Саня Армутлиева, категорично отказала да инвестира в нейните бомби, подчертавайки, че ако иска силикон, ще трябва да си го плати сама. За щастие, тв гуруто Маги Халваджиян се сетил да покани младата певица в шоуто за двойници “Като две капки вода”. Според слуховете, тя се е разписала срещу 25 000 лева хонорар за своето участие. Част от парите са отишли в джоба на шефката й Саня. Останалото младата варненка е наляла в своята пазва. Сега тя се пъчи с новите си “приятелки”, които щедро излага под слънцето по плажовете край родната Варна. Сутиените са се превърнали в неприятна, но безобидна част от историята на звездата. Тя вече ги носи само по официални събития и то не като част от бельото, а като част от официалните си тоалети – под сакото вместо блуза.

Напиши коментар

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни

Нагоре