Клюки

Най-красивият италиански актьор призна, че харесва мъжете

Габриел Гарко, секс символът на италианското кино, най-после призна публично, че харесва мъжете. 190-сантиметровият актьор с магнетични очи, по когото въздишат милиони жени по света, е известен с десетките си роли в тв сериали и в киното. В тях той играе все красив прелъстител. Особена популярност в чужбина 48-годишният Гарко получи след ролята си в сериала “Въпрос на чест”, излъчван и в България.

Дарио Габриел Оливиеро, както е истинското име на актьора, призна “публичната тайна”, че е хомосексуален, по време на неотдавнашното си участие в риалити предаването “Големият брат ВИП 2020” на Канале Чинкуе на Берлускони. След това отиде и в тв предаването “Верисимо”, за да допълни разкритията. Според популярния сайт “Дагоспия” Гарко е получил за тях хонорар от 60 000 евро. Според изданието любимият на Гарко се нарича Габриеле Роси. Това е актьорът, с когото Габриел Гарко е бил сниман няколко пъти от папараци в миналото.

Габриел Гарко влезе в къщата на “Големият брат ВИП”, където се намира и бившата му приятелка Адуа дел Веско – актриса, която е с 20 г. по-млада от него. Пред нея Гарко призна, че “детето в него не може повече да понася лъжата” и да симулира любовни истории и приказки. Гарко каза, че сега детето вътре в него е щастливо. “Проблемът не е да разкриеш тайната, защото я знаят всички, а защото искам да получа възможност да кажа защо беше тайна”, каза на Адуа чаровният актьор.

“Открих детето вътре в мен, накарах го да мине по пътя на целия ми живот до днес. Детето разбра, че не съм щастлив. След години сега се чувствам щастлив, и желая да живея живота си с теб като с приятелка”, каза още Гарко.

В миналото фиктивни приятелки и годеници в живота на Гарко са били и други красиви италиански актриси като Ева Грималди, Серена Аутиери и Мануела Аркури.

През 1991 г. Габриел Гарко е избран за Мистър Италия и тогава става ясно, че мъж с неговите характеристики не може да остане незабелязан за киното. В началото изиграва епизодични роли, но през последните двайсетина години той се въплъщава все в известни персонажи.

Актьорът призна, че заради индустрията на киното той бил принуден да пази тайната си толкова години, и да играе измислената роля на хетеросексуален прелъстител.

Напиши коментар

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни

Нагоре