Музика

Рапърът Пост Малоун триумфира с 9 отличия на музикалните награди на “Билборд”

Рапърът Пост Малоун стана големият победител на церемонията по връчване на музикалните награди на “Билборд” тази година, като спечели цели девет отличия – включително за най-добър изпълнител.

Осем от трофеите му бяха връчени в пазарска количка от водещата Кели Кларксън, която ги тласна към него “в COVID стил”.

Тричасовата церемония, която първоначално беше планирана за април, се проведе в “Долби Тиътър”, Лос Анджелис. Докато артистите излизаха на сцената, за да получат наградите или за изпълнения, в залата нямаше публика.

Много от победителите и изпълнителите използваха телевизионната церемония, за да призоват феновете да гласуват на президентските избори в САЩ.

Как звездите призовават американците да гласуват на президентските избори (СНИМКИ)
Приемайки наградата за най-добре продаван изпълнител на песни, Лизо произнесе страстна реч, докато носеше рокля, декорирана с думата “ГЛАСУВАЙ”.

Били Айлиш, която грабна общо три награди, включително за най-добрата изпълнителка и най-добър нов изпълнител, беше по-лаконична от Лизо и просто каза: “Моля, гласувайте, носете маска, мийте си ръцете и бъдете в безопасност.”

Изпълнението на Деми Ловато на новата й песен “Commander-In-Chief” беше цензурирано от NBC, тъй като според TMZ посланието за гласуване на певицата е щяло да бъде прието като призив за гласуване срещу президента Доналд Тръмп, а не като неутрален призив за гласуване на изборите.

Въпреки това телевизията публикува снимка от изпълнението на Деми Ловато, на която надписът “Гласувай” на фона доминира в картината, а Ловато ретуитна снимката без коментар.

Напиши коментар

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни

Нагоре