Холивуд

Адел: Знам, че изглеждам различно

“Знам, че изглеждам различно, но заради рестрикциите около COVID-19 успях да взема само половината от себе си в самолета. Е, избрах тази половина.”

Така Адел се пошегува с драстичната загуба на тегло в своя монолог пред камера като гост-водещ на шоуто Saturday Night Live по NBC.

32-годишната певица добави, че е “твърде притеснена”, за да пее и да води SNL едновременно.

Певицата коментира още, че четвъртият й албум все още не е готов и тя “предпочита просто да си сложи перука, да изпие чаша вино, или шест, и да види какво ще стане.”

В рамките на шоуто Адел беше подготвила и няколко скеча, а според зрителите “перлата” сред тях е за Африка, в който тя застава до актрисите от SNL Кейт Маккинън и Хайди Гарднър.

В него те играят разведени жени, които отиват на екскурзия в Африка, за да намерят там утеха и рекламират континента пред камера с доста завоелиран сексуален подтекст, заради който Адел няколко пъти се разсмива.

Първият от тях е, когато споменава “буйната, висяща зеленина”, а след това – когато разказва, че е установила “дълбока връзка” с местните племена.

“Можеш да я усетиш дълбоко в стомаха си”, допълни Хейди Гарднър.

Разбира се, скечът предизвика противоречиви реакции. Докато някои го определиха като “хумора, от който се нуждаем през 2020 г.”, други откриха в него намек, че Африка е територия за сексуални подвизи на бели жени, и дори твърдят, че скечът “фетишизира” африканските мъже.

Въпреки че голяма част от критиките бяха насочени към сценаристите, Адел се е сблъсквала с подобни реакции и в миналото.
Преди дебюта си като водещ на SNL Адел беше обвинена и в присвояване на култура, след като качи своя снимка в Инстаграм, на която носеше бански с флага на Ямайка.

Напиши коментар

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни

Нагоре