Спорт

Вижте новата на Гришо

Тайнствената дама, която подкрепя Григор Димитров от ложата на турнира във Виена, е Лолита Османова, съобщава Break Point/Точка за пробив във фейсбук. Красавицата е дъщеря на руския олигарх Елдар Османов.

Хубавицата живее в Монако и играе тенис на същото място, на което тренира и първата ни ракета. През целия турнир подкрепяше Григор Димитров в ложите, заедно с неговия щаб. Тя обаче бе с маска и никой не успяваше да разбере коя е всъщност.

В крайна сметка се оказа, че това е новата приятелка на Гришо – руската красавица Лолита Османова. През целия турнир тя присъстваше на живо в мачовете на първата ни ракета, а в третия му сблъсък най-после камерите я хванаха без маска.

“Дами и господа, Лолита Османова от Русия. Тайнствената дама в ложата на Григор. Тя е дъщеря на руския бизнесмен и олигарх Елдар Османов. Живее в Монте Карло и като девойка тренира тенис на корт. Лолита се омъжва за Гаспар Адволян през 2017 година. Бившият й съпруг е син на милиардера Алберт Авдолян. Сватбата им се превръща в голяма новина и струва 10 милиона долара, а на церемонията са Лейди Гага и Джейсън Деруло. Съюзът между двата руски клана обаче се проваля през 2018 година”, пише Break Point/Точка за пробив.

Интересно изказване преди 2 години прави Лола в социалните мрежи под снимка как играе тенис в Монте Карло: “Спортът възпита характер в мен!”.

Напиши коментар

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни

Нагоре