Клюки

Освалдо Риос: Българките са най-добрите любовници

Вероятно много от вас се разтапят, само като чуят името на пуерториканския актьор Освалдо Риос. През уикенда той отпразнува 60-ия си рожден ден, но истината е, че дамите в цял свят още въздишат по него. По случай празника си той призна нещо, което със сигурност е накарало много нашенки да се изчервят.

Освалдо бе откровен, че е споделял едно легло с дами от цял свят, но българките и италианките определено са били най-добрите. А, вярвайте, през ръцете му са минали не една или две сънароднички.

Говори се, че преди повече от десетилетие, когато е Освалдо е бил жури на конкурс за красота в Студентски град, той е успял да прелъсти цяла дузина красавици само за една нощ.

Известно е, че и популярни българки са се поддали на чара на Риос в миналото. Една от тях е Весела Нейнски, която не отрича, че е имала отношения с актьора, а другата е Глория, която и до днес запазва мълчание по темата.

Досега актьорът два пъти е побеждавал коварната болест и в момента е в ремисия. Той е участвал в безброй успешни продукции, но звездата му изгрява с ролята му в култовия сериал „Касандра“.

Напиши коментар

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни

Нагоре