Холивуд

Хейли Бийбър: Не съм бременна

Хейли Бийбър побърза да отрече, че очаква първото си дете със съпруга си Джъстин Бийбър, след като слухове, че е бременна плъзнаха в шоубизнес средите.

23-годишният модел направи изказване в Instagram, като обясни, че причината се корени в списание, което всеки момент ще я обяви за бременна.

“Не съм бременна! Така че моля ви спрете да пишете фалшиви истории и се фокусирайте върху важното – а именно изборите за президент”, написа блондинката.

Хейли и Джъстин се венчаха през 2018 на малка церемония в Ню Йорк Сити, а после повториха събитието за близки и приятели през 2019. Певецът не крие, че иска да стане татко, но сам призна, че първо иска да се наслади на съпругата си преди да разширят семейството си.

“Искам да създам свое семейство, но всяко нещо с времето си. Искам да се насладя на живота си на женен мъж за малко, да ходя на турнета, да пътувам с половинката си и да надградим връзката си. Но определено децата са следващата стъпка”, каза миналата година Бийбър.

Джъстин още няколко пъти е намеквал, че се надява да има бебе, но не бърза с това и не иска да оказва напрежение върху себе си или Хейли.

Напиши коментар

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни

Нагоре