Клюки

Андреа за Кубрат: Имаше реални шансове да стане шампион!

Певицата Андреа, която е дългогодишна приятелка на Кубрат Пулев, беше сред онези 1000 души, заели местата си в зала Уембли в Лондон по време на мача на българския боксьор с Антъни Джошуа за титлите в тежка категория на Световната боксова асоциация (WBA), Световната боксова организация (WBO), Международната боксова федерация (IBF) и Международната боксова организация (IBO).

Въпреки загубата на Кобрата, блондинката беше категорична, че българите трябва да се гордеят с неговото постижение и с начина, по който се е представил на ринга.

“Беше хладнокръвен, беше много подготвен, беше много спокоен и това е много важно в спорта и в бокса. Така мисли по-правилно и има много добра преценка. Той имаше абсолютната преценка, прецени няколко пъти Джошуа и то си пролича как го нацели. Подготовката е много важна, но късметът също играе голяма роля. Той наистина се представи уникално. Аз съм много горда с него. Мисля, че цяла България трябва да се гордее с него. Три пъти вече е претендент за световната титла. Той доказа, че за българите няма прегради. Горда съм с него и съм сигурна, че, ако неговият баща беше жив, щеше да бъде горд с него”, каза Андреа след мача.

Напиши коментар

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни

Нагоре