Холивуд

Анджелина Джоли за Vogue

Напоследък Анджелина Джоли остави светския живот настрана. Тя се фокусира върху семейството, филантропската си дейност и ангажиментите си като посланик на добра воля на Агенцията за бежанците на ООН. Затова появата й на мартенската корица на британския Vogue предизвика огромно въодушевление в читателите на престижното издание.

Освен че Анджелина отново изглежда неотразимо, тя говори открито по темите за личния си живот, децата, остаряването и пандемията

Когато я питат дали в момента е щастлива, Джоли отговаря:

“Наистина не зная. Просто защото последните няколко години бяха много трудни за мен. Оттогава съм фокусирана върху това да излекувам семейството си от всички тези преживявания. Но усещам, че ледът в мен се стапя и кръвта се връща в тялото ми. Това е процес. Но още не се намирам в този “щастлив” етап. Надявам се скоро да бъда. Планирам да е така. Преживях много неща, но се опитвам да не губя надеждата си. Това е нещо, което много от нас научиха по време на пандемията”, казва 45-годишната актриса.

Въпреки всичко обаче тя признава, че в момента е далеч по-уверена и щастлива, отколкото в 20-те си:

“Възрастта ми харесва. Наистина се чувствам по-комфортно в кожата си на 40, отколкото когато бях по-млада. Не мога да си обясня този факт с нищо друго, освен с това, че майка ми нямаше късмета да живее много дълго. Затова гледам на възрастта като на някакъв вид победа, вместо като на нещо лошо. Нямам търпение за 50-те си. Чувствам, че ще бъдат невероятни”, споделя Анджелина.

Актрисата добавя и това, че залага големите си надежди на новото поколение: “Вярвам в младите хора. Може би защото всичките ми шест деца вече са във възраст от 12 до 19 години. Така че имам поглед върху това поколение. Върху тях има много по-голям натиск и напрежение, отколкото към нас, когато бяхме на тяхната възраст. Затрупани са с толкова много информация, от която ние бяхме предпазени. Но пък тези деца намират нови начини за общуване и свързване с останалите, по-глобални, и с тях ще започнат да решават нашите проблеми.”

Вижте прекрасната Анджелина Джоли и в рубриката на Vogue “какво има в чантата ми”, където актрисата накратко разкрива без какво не излиза от дома си. Снимките и видеото са заснети в красивото имение на Джоли в квартал Лос Фелис, Лос Анджелис.

Напиши коментар

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни

Нагоре