Холивуд

Защо Джесика Алба не иска да е актриса?

Джесика Алба разкрива причините зад решението си да се откаже от актьорската си кариера след раждането на първото си дете.

39-годишната съоснователка на The Honest Company застава на корицата на списание Romper и говори как майчинството променя възгледите й относно здравето и кариерата.

“Имах пет операции преди да навърша 11 години. Имах хронична алергия и постъпвах доста често в болница, когато бях дете”, казва Алба пред списанието. Именно тези неприятни спомени от детството й я карат да се замисли за важността да прекара повече време с детето си и да му обръща колкото се може повече внимание. “Исках този малък човек да бъде здрав. Много е трудно да бъдеш щастлив, когато здравето ти не е в оптимална форма”, допълва Алба.

Желанието за здраво бебе е било в основата на отказа ѝ от киното. Тя признава, че никога не се е притеснявала дали ще получи нови роли след раждането, защото по онова време е била на върха в кариерата си. След раждането на дъщеря й Онър през 2008 година, актрисата разбира, че не може да се завърне към стария си начин на живот. “Просто не се интересувах от него, както го правех преди. Имах по-важни неща, за които да се грижа”, признава Джесика.

Звездата има и още две деца – 9-годишната Хевън и 3-годишния Хейнс, които споделя със съпруга си Кеш Уорън. Все пак Алба постепенно се завръща към актьорската си кариера, като наскоро се появи в сериала L.A’s Finest заедно с Габриел Юниън.

Напиши коментар

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни

Нагоре