Холивуд

Мария Бакалова иска да заведе майка си на Оскарите

Тазгодишните награди Оскар определено ще се отличават от церемониите досега. Червеният килим със сигурност ще бъде доста “по-скромен”, а всеки от номинираните ще може да заведе само един гост на церемонията. Ограничението се налага заради строгите мерки срещу COVID-19.

Българската актриса Мария Бакалова вече знае кого иска да заведе на бляскавата церемония.

Изгряващата звезда, която е номинирана за златната статуетка, мечтае в този специален миг до нея да е майка й.Това разкрива самата Мария Бакалова.

“Трудно е, защото тя живее в България, но работим по осигуряване на виза. Като всяко дете, аз искам мама да е до мен, защото тя е моят идол. Искам да съм силна и независима жена като нея”, споделя Мария Бакалова в интервю за списание People.

Тази година раздаването на наградите Оскар ще се проведе при различен регламент заради коронавирусната пандемия. Червен килим ще има, но присъствието край него ще е ограничено. Номинираните ще влизат в гара “Юниън стейшън” категория по категория. Изпълненията на живо в шоуто ще са от театър “Долби” в Холивуд, където беше церемонията предишните години.

Напиши коментар

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни

Нагоре