Клюки

Звездите от Мастър Шеф и Мисис България въртят палачинки в Младост

Истинска градушка от палачинки се изсипа в кв. Младост. А виновниците за това бяха красивата Мисис България 2020 Валери Стефанова и двама от участниците в последния сезон на Мастър Шеф – Александър и Константин. Като част от журито те предизвикаха жителите на втория по големина район в София и устроиха кулинарна битка между Младост 1, 2 и 3. Надпреварата започна със солени палачинки, после участниците се потиха и над такива с шоколад, мед и сладко, а резултатите напълниха очите на гостите в градината на Мистър Пица.

Константин дори направи Мастър Клас за десетките деца, които нямаха търпение да опитат от вкусните палачинки, аранжирани с много плодове.
Победители станаха отбора на Младост 3 – Деси, Евелина и Кристина, втори бе отбора на 19-годишния Кристиян Стефанов от Младост 2, който даде сериозна заявка за участие в следващия сезон на популярния риалити формат, а трето място журито отреди на Даниела, Рени и Ваня от Младост 1.

Всички участници получиха ваучери за консумация от Мистър Пица на стойност 100 лв, вина от серията Face 2 Face на New Bloom Winery, козметика от Тианде, подаръчни пакети с хранителни продукти от супермаркет Хит Макс. Предприемачът от Младост 2 Иво Русчев, който беше председател на журито, поощри участниците с парични награди, а общественикът и единствен баща на 6 деца в район Младост Николай Дренчев ги дари с учебници по Родинознание с автор д-р Костадин Костадинов.

Напиши коментар

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни

Нагоре