Клюки

Бъдещ ландшафтен архитект стана Мис Созопол

Красивата Ерика Атанасова (16 г.) стана Мис Созопол 2021 пред повече от 1000 гости на Амфитеатъра в Стария град. Короната и лентата на високата 175 см. брюнетка, връчиха продуцентът от Калифорния Зий Ребело и предшественичката й Ирена Иванова. Втора стана Мария Христова. На сцената да я короноват излязоха лицензиантката на конкурса Мис България Ирина Папазова и Мисис България 2020 Валери Стефанова. За трета 15-членното жури определи Виктория Стоянова. Лентата и короната й връчиха Кралицата на Бургас Ина Мархолева и вице Мисис Бургас Мария Вълчева.

Конкурса протече в три тура, като момичета се представиха с новите колекции на „Киара фешън“, бански „Нукста“ и официалните тоалети на „Диома фешън“.
Победителката Ерика в момента учи ландшафтна архитектура – озеленяване и парково строителство. Тя ще се яви на националната надпревара Мис България в края на годината, като представител на град Созопол.

Водеща на събитието беше певицата Джорджия, която се справи блестящо.
За перфектното излъчване на участничките се погрижиха коафьорите на „Christian of Roma“, а едноименната фирма се постара всяка една да си тръгна с професионална козметика за коса, осигурена от тях.
Официален партньор на конкурса Мис Созопол бе и новооткрития ресторант на Марината „Marina Bay“, който дава предпоставка да е едно от Топ заведенията на южното черноморие.

Напиши коментар

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни

Нагоре