Холивуд

Нина Добрев на почивка в Португалия

Нина Добрев се радва на лятна ваканция в слънчева Португалия и то вече няколко седмици, но по-интересното е, че тя не е в компанията на гаджето си Шон Уайт, а е с най-добрата си приятелка – актрисата и танцьорка Джулиан Хъф.

Заедно с Нина и Джулиан са и родителите на Добрев.

Двете актриси прекараха последните няколко седмици и в заснемане на рекламна кампания за новата марка вино на Нина – Fresh Vine Wine. Нисковъглехидратното, нискокалорично и вегетарианско вино.

Нина и Джулиан оставиха своите последователи в Instagram безмълвни и замчетани със своите приказни снимки от Португалия

Очевидно Добрев и Хаф се наслаждават на своето вълшебно пътешествие из Европа, като двете посетиха и португалския СПА и еко курорт Quinta da Comporta. Хъф написа в своя акаунт в социалната медия следното: „Този курорт е идеален за пътуване по женски. Мисля, че може да се наложи да стане наше ежегодно бягство!“

Феновете на постовете за звезди, демонстриращи перфектните си тела по бански, не бяха разочаровани, тъй като и двете дами качиха по няколко свои снимки по плажно облекло.

На една от най-впечатляващите си снимки пък 32-годишната Нина стои на скала на брега на океана в Назаре, Португалия. Това рибарско селце на брега на Атлантическия океан е прочута дестинация за любителите на сърфа, заради огромните си вълни.

На заден план се разкрива великолепна гледка към океана, както и още скалисти местности.

Двете дами посетиха и уникалния хотел Areias do Seixo, който се намира на един час път с кола южно от столицата Лисабон. Хотелът е известен с футуристичния си екстериор от бетон и стъкло, който кара любителите на модерната архитектура да занемеят.

Напиши коментар

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни

Нагоре