Холивуд

Кайли Дженър и Травис Скот очакват второ дете

Кайли Дженър е бременна с второто си дете. Тя и Травис Скот не са разкривали, че са заедно отново, но са на път да разраснат семейството си.

3-годишната дъщеря на Кайли Дженър има собствен офис, а скоро и собствен бранд
Сложната връзка на Кайли и Травис стана още по-объркваща.

През последните месеци върлува слухът, че Кайли Дженър е бременна за втори път и отново опитва да запази това в тайна. Сега множество източници потвърждават новината пред списание People.

Много потребители онлайн забелязаха, че тя публикува серия снимки от едни и същи фотосесии, които вероятно е заснела предварително, за да прикрие порасналото си коремче. Припомняме, че тя умело успя да скрие първата си бременност и почитателите й разбраха много по-късно, когато дъщеря й, Сторми, вече се бе появила на бял свят.

Според медиите бащата и този път е Травис Скот, макар че той и Кайли не са двойка от две години. Въпреки това двамата никога не са спирали да поддържат приятелски отношения в името на Сторми и неколкократно събуждат слухове, че са се събрали.

Сега те изглежда са решили да разраснат семейството си – нещо, за което Дженър си е мечтала дълго време. В множество интервюта тя споделя, че мечтае за голямо семейство със седем деца.

“Искам още деца толкова много. Мисля за това всеки ден, но не знам кога ще се случи. Не планирам, нямам времето в този момент, но няма как да не искаш да имаш още деца”, сподели Кайли в интервю през октомври.

Напиши коментар

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни

Нагоре