Музика

Селена Гомес в откровено интервю

В искрено интервю Селена Гомес разказва за всяка една спънка по пътя си, както и за това, което й е помогнало да продължи напред.

“Лупусът, трансплантацията, химиотерапията, това да имам психично заболяване, да премина през толкова публични раздели – това бяха неща, които наистина трябваше да ме повалят. Всеки път, когато преминавах през някое от тези неща, си мислих “Какво още, с какво още ще трябва да се преборя”, споделя Селена пред американското издание на ELLE. И въпреки че разказва за тези толкова трудни преживявания, в думите й откриваме доказателство за нейния борбен дух.

“Ти ще помогнеш на хората” – това е единственото, което ме караше да продължавам”, допълва певицата. “Но все пак можеше и да има моменти, в които не бях достатъчно силна и когато щях да се самонараня.”

Освен надеждата да помага на другите, друго нещо, което я е спасило, е нейното бягство от социалните мрежи. Когато се случват проблемите с психичното й здраве през 2014 година, коментарите в медиите описват съвсем различна история.

“Дори не помня за какво мислиха, че влизам в клиника – наркотици, алкохол, прекалено много партита. Наративът беше много коварен.”

Но по това време тя успява най-сетне да се почувства по-добре, когато открива какво се случва с нея – когато получава диагнозата за биполярно разстройство: “Почувствах сякаш огромна тежест се вдигна от мен, когато разбрах. Поех дълбоко въздух и си казах “Добре, това обяснява толкова много.”

Затова Гомес решава да промени нещата и през 2018 година изчезва от социалните мрежи. Днес всички публикации в нейния Instagrаm, всъщност са написани от асистента й, а благодарение на дистанцирането от коментарите и фалшивите представи за живот в социалните мрежи, Селена най-сетне се чувства щастлива.

Сега тя има възможност да помага на другите – прави го със серията големи дарения от продажбите в Rare Beauty. “Искам всичко, което правя, да е свързано с някакъв благотворителен аспект. Ако не идва добро от това, което правя, няма да се съглася. Нямам нужда от пари. Имам нужда от хора, които ще се борят до мен”, споделя накрая певицата.

Напиши коментар

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни

Нагоре