Холивуд

Вижте новото попълнение в “Сексът и градът”

Отново са четирите! В понеделник Сара Джесика Паркър сподели няколко нови снимки от снимачната площадка на продължението на сериала „Сексът и градът“, който носи името „И просто така…“ (And Just Like That…).

На кадрите актрисата се е прегърнала с дългогодишните си партньорки в сериала Синтия Никсън и Кристин Дейвис, както и новодошлата Никол Ари Паркър.

56-годишната актриса написа в Инстаграм профила си: „Синтия Никсън, Никол Ари Паркър и Кристин Дейвис, толкова е хубаво! Бих пяла любовни песни от 70-те заедно с това трио всяка нощ.“

„Тези прекрасни същества“, написа 50-годишната Никол Ари Паркър в Инстаграм профила си, споделяйки публикацията на Паркър.

В продължението на „Сексът и градът“ 55-годишната Никсън и 56-годишната Дейвис ще влязат отново в познатите си роли на Миранда Хобс и Шарлот Йорк, които изиграха във всичките шест сезона на „Сексът и градът“, както и в двата игрални филма.

Що се отнася до Никол Ари Паркър, тя ще играе Лиза Тод Уексли – „майка на три деца от Парк Авеню и документалист“, според информация на HBO Max от юли.

Напиши коментар

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни

Нагоре