Музика

Енрике Иглесиас обяви последния си албум “Final”

Енрике Иглесиас обяви този петък, че на 17 септември ще издаде нов албум, наречен “Final”, единадесетият и “последен” в кариерата му: “Той ще има том 1 и том 2, но е последен. Аз съм в този момент от живота си, тази глава от моя живот, която според мен е подходящият момент да спра.”

Испанският певец съобщи новината в разговор, излъчен в интернет, където беше придружен от пуерториканецът Рики Мартин и колумбиеца Себастиан Ятра, с които започва турне в Северна Америка в края на месеца и които бяха изненадани, когато го чуха.

“Никога няма да спра да правя музика и да пиша песни, обичам го, но ще го направя по друг начин, не е задължително като албум.“

Латинската музикална звезда представи последния си студиен албум “Sex and love” (2014) преди седем години и оттогава стартира многобройни сътрудничества с други изпълнители, включително скорошната песен “Me pasé” с пуерториканския регетон Фаруко като предварителен изглед на този дългоочакван нов албум.

“Чувствам се добре за (албума), работя върху него известно време, отнема ми цяла вечност, за да създавам албуми. Много съм развълнуван”, каза Иглесиас по време на разговора, докато отговори на поредица от въпроси, изпратени от феновете.

Авторът на хитове като “Bailamos” или “Hero” увери, че от 2015 г. той мисли за един вид музикално оттегляне като това, което обяви днес, и затова смята, че споделеното турне, което започва на на 25 септември в Лас Вегас и ще обиколи САЩ и Канада, ще бъде “специално”.

Напиши коментар

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни

Нагоре