Музика

Джъстин Бийбър е изпълнител на годината

Джъстин Бийбър не се беше качвал на сцената на видео музикалните награди на MTV от 2015 г. Шест години по-късно се завърна шеметно.

Бийбър получи отличието за изпълнител на годината и за най-добра песен в категория поп с „Peaches“. Оливия Родриго грабна отличието за най-добър нов изпълнител, както и за песен на годината с „Drivers License“.

Хитът на Бруно Марс „Leave The Door Open“ е най-доброто ер енд би изпълнение на годината.

Южнокорейската кей-поп банда Би Ти Ес пък стана група на годината. Тя спечели и за сингъл на годината в този жанр с „Butter“.

Отличието за най-добро сътрудничество отиде при Доджа Кет и нео соул изпълнителката Сиза за „Kiss Me More“.

Церемонията беше проведена в центъра „Бърклис“ в Ню Йорк, а рапърката Доджа Кет беше водеща.

Джъстин Бийбър, който имаше най-много номинации, откри церемонията с енергично изпълнение, като се появи от тавана на центъра „Бърклис“. Той се присъедини към Кид Ларой за изпълнението на съвместния им хит „Stay“. След това изпя и сингъла си „Ghost“.

Статуетката на Оливия Родриго за най-добра песен й беше връчена от Дженифър Лопес. „Това е най-вълшебният момент в живота ми“, заяви младата изпълнителка.

Церемонията на видео музикалните награди на MTV беше с публика. Миналата година тя премина виртуално заради пандемията от новия коронавирус.

Напиши коментар

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни

Нагоре