Мода

Кои са най-стилните на Fashion Awards 2021?

Приянка Чопра и Ник Джонас, Деми Мур, Елза Хоск, Кейт Бекинсейл, Дуа Липа, Елза Хоск, Крис Дженър, Мария Шарапова, Лила Мос, Адриана Лима, Били Пайпър, Джена Колман и още много други известни имена бяха сред гостите на тазгодишните Fashion Awards – едно от най-големите събития в света на модата. Затова и не е съвсем неочаквано, че червеният килим снощи бе един от най-бляскавите за годината.

Сред визиите на звездите видяхме перфектен баланс от модерни и класически тоалети, които никога не биха ни омръзнали – такава бе черната рокля на Дуа Липа от Maximilian Davis, както и тези на Деми Мур във Fendi и Кейт Бекинсейл, които бяха силно повлияни от блясъка на Стария Холивуд.

На най-важната вечер за модата във Великобритания сред най-стилните бяха Деми Мур, Приянка Чопра и Дуа Липа

Нотка оптимизъм се усещаше в тоалетите на цветя, които видяхме върху Приянка Чопра и Елза Хоск. Малко по-дръзка обаче бе визията на Крис Дженър, която избра модел, дело на един от победителите за вечерта, Tommy Hilfiger. А Лила Мос също се открои с абстрактна рокля от Burberry.

Друг момент, който не бихме искали да пропуснем, бе дебютът на Ромео Бекъм и новата му половинка Мия Рийгън, облечени във Вики и Дейвид стил. Двамата носиха модели от Proenza Schouler, а пред Vogue моделът сподели, че Виктория Бекъм й е помогнала в избора на тоалета.

Напиши коментар

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни

Нагоре