Холивуд

Риана, Бионсе и Тейлър Суифт са най-богатите в музиката

Певиците Риана, Бионсе и Тейлър Суифт са най-заможните жени в музиката. Те са сред 100-те най-влиятелни дами в света в класация на сп.“Forbes“ за 2021 година. В нея са намерили място 15 представителки на медиите и развлекателния бизнес. Риана, която недавна бе обявена за национален герой на република Барбадос, зае 68-мо място в списъка.

Певицата е милиардер с помощта на триумфа на козметичната си линия „Fenty Beauty“. Тя е спечелила над 550 млн. долара доходи през 2020 година. Състоянието й възлиза на 1,5 милиарда долара.

Изпълнителката на „All The Single Ladies“ Бионсе е наредена под номер 76. Според бизнес списанието някогашната певица от „Destiny`s Child“ е спечелила общо 250 млн. долара от турнето си „On The Run II“, не без помощта и на брачна си половинка милиардера Джей Зи. Бионсе получава доходи и от линията си „Ivy Park“, в колаборация с „Adidas“.

На 78-мо място се подрежда Тейлър Суифт, която покори голям брой музикални върхове тази година. „Folklore“ от 2020-та стана първият албум за годината, от който са продадени един милион бройки.

Компилацията от преиздадена музика „Red (Taylor’s Version)“ стана десетият албум на певицата, който доближава №1 в „Billboard 200“. Освен това нейната 10-минутна песен „All Too Well“, стана най-дългата композиция, която някога е достигала №1 в списъка „Billboard Hot 100 US“.

Американската телевизионна водеща Опра Уинфри беше поставена под номер 23. Нейното състояние възлиза на 2,6 млрд. долара. Актрисата Рийз Уидърспун е на 74-то място.

Напиши коментар

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни

Нагоре