Музика

Роби Уилямс в София

В България ли е Роби Уилямс, се питат всички фенове на британската попзвезда, след като Лео Бианки публикува снимка с него преди часове и се похвали, че в последните дни му е готвил? Да – потвърдиха източници на Dir.bg. Изпълнителят на „Angels“ е бил няколко дни в страната ни и си е отпътувал за Великобритания днес. Визитата му в София е държана в строга тайна.

„Имах удоволствието да бъда личен готвач на Роби Уилямс за два невероятни дни! Основното му меню е азиатско и ориенталско, много бобови растения и зеленчуци и бяла риба, без захари, без глутен и безглутенова пълнозърнеста паста! Много придирчив към храната! Слънчев човек, беше много мил и учтив с мен!

Имах спомен, че той беше луд човек, но вместо това го видях да пуска facetime видео за сина си, на което, сочейки към мен, казва: „Това е моят личен готвач“ – това ме направи щастлив!

В заключение благодаря на Solent Film и неговия професионален персонал, че ми дадоха възможност да готвя за артист от този калибър и за доверието в моя професионализъм. Благодаря на многобройния персонал на RW, за тяхната доброта към мен!“, написа Лео и пусна селфи с изпълнителя на „Feel“, който последно бе у нас през 2015 г. на фестивал в Бургас.

Заради последните думи на риалити звездата-готвач мнозина запозодряха, че Уилямс е бил инкогнито у нас за снимките на филм или клип.

Напиши коментар

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни

Нагоре