Холивуд

Брад и Дженифър отново заедно?

Една от най-обичаните двойки в миналото – Брад Пит и Дженифър Анистън, може отново да са се събрали след 17 години. Поне на това се надяват феновете им. След като Пит се разведе с Анджелина Джоли, отношенията им доста се обтегнаха. Въпросът, който ги мъчи и до днес е попечителството над децата им. Съвсем скоро стана ясно, че дъщеря им Шайло приема кавгите на родителите си тежко.

Затова пък Пит може би се опитва отново да намери любовта в лицето на още по-бившата си съпруга Анистън, с която се раздели именно заради аферата му с Джоли.

За тяхното събиране се говори отдавна, въпреки че двамата актьори по никакъв начин не потвърждават подобни изказвания. Феновете им безкрайно се радват на всяка надежда, че двамата ще си дадат втори шанс.

Анонимен източник на In Touch все пак твърди, че Анистън и Пит са отново двойка. Дори повече, двамата влюбени са се отдали на емоции в града на любовта – Париж, където актрисата е за снимки на филма „Убийство на яхта“.

Актьорите са отседнали в мезонета в хотел Four Seasons, който струва 25 000 долара на вечер. Звездната двойка обаче не бърза да говори за възобновяването на романса си и не коментира слуховете.

През октомври 2005 г. Дженифър Анистън официално се разведе с Брад Пит. Бившите съпрузи признаха, че са останали предани и грижовни приятели, а също така отбелязаха, че все още изпитват взаимно уважение и голяма любов един към друг.

Напиши коментар

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни

Нагоре