Мода

Дейвид Бекъм и синът му Круз на ревю на Dior

Къщата Dior представи мъжката си колекция пролет-лято 2023 в Париж този петък.

Седмицата на модата в столицата продължава. След като видяха Джесика Бийл и Джъстин Тимбърлейк на шоуто на Louis Vuitton Homme вчера или Карла Бруни и Луан на шоуто на Ami Paris, личностите отново се срещнаха в сърцето на Париж, за да открият колекциите за мъже пролет-лято 2023 на къщите. .

Този петък, 24 юни, Dior беше в светлината на прожекторите и както обикновено, лейбълът можеше да разчита на присъствието на много личности, които да аплодират новите творения, създадени от Ким Джоунс, артистичният директор на къщата. Започвайки с Дейвид Бекъм, облечен в сатенен черен костюм, който беше направил пътуването с най-малкия си син Круз, на 17 години. По-дискретен от по-възрастните си Бруклин и Ромео Бекъм, младежът бе облечен в неоново зелено сако и заедно баща и син охотно позираха пред фотографите.

Съпругът и синът на Виктория Бекъм не бяха единствените гости на шоуто на Dior. Вече присъстваха на шоуто на Louis Vuitton Homme вчера, Наоми Кембъл, Джесика Бийл и съпругът й Джъстин Тимбърлейк бяха там и този петък.

Напиши коментар

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни

Нагоре