Холивуд

Лео и Джиджи заедно?

Леонардо ди Каприо е един от най-талантливите актьори на своето поколение, но в попкултурата той ще остане известен завинаги с друго свое „постижение“ – да излиза само с фотомодели или актриси до 25-годишна възраст.

От Жизел Бюндхен и Бар Рефаели до Камила Мороне – странната математика в любовния живот на Ди Каприо е вдъхновила не едно и две meme-та онлайн, като в подфорума за инфографики на Reddit дори се появи нагледно доказателство за съществуването на възрастов „лимит“ на приятелките на актьора.

Инфографика – възрастта на момичетата, с които Леонардо ди Каприо е имал връзка
Затова когато американските издания Page Six и People публикува информация, че Ди Каприо е започнал връзка с 27-годишната манекенка Джиджи Хадид, Twitter беше залят с шеги и коментари заради нарушеното „табу“.

Последната връзка на носителя на „Оскар“ с Камила Мороне приключи през август 2022 г., след като двамата прекараха близо пет години заедно. Мороне е с 23 години по-млада от бившия си партньор, а по ирония – краят на отношенията им настъпи само два месеца след като тя отбеляза 25-тия си рожден ден.

Според Page Six – Леонардо ди Каприо вече има отношения с Джиджи Хадид, в чиято компания е забелязан по време на събитие от Седмицата на модата в Ню Йорк. Медията се позовава на свои източници, според които двамата „не бързат“ във връзката си и „все още се опознават“.

Напиши коментар

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни

Нагоре