Холивуд

Крис Еванс е най-сексапилният мъж

Актьорът Крис Евънс беше обявен от списание „Пийпъл“ за най-сексапилния мъж на планетата за 2022 г., съобщиха АП и Ройтерс.

Класацията беше представена в Късното шоу на Стивън Колбер, информира БТА.

Евънс играеше ролята на Капитан Америка в продукциите на „Марвъл“ почти едно десетилетие. Той измести от първото място в класацията на сп. „Пийпъл“ Пол Ръд.

„Майка ми ще бъде много щастлива. Тя се гордее с всичко, което правя“, каза актьорът.

Заради обявяването му за най-сексапилен мъж Евънс станал обект на шеги от близки приятели.

„Ще се връщам към това първо място един ден, когато остарея“, добавя той.
През годините класацията за най-сексапилен мъж е оглавявана от Райън Рейнолдс, Крис Хемсуърт, Джон Леджънд, Ричард Гиър, и др.

Сп. „Пийпъл“ интервюира 41-годишния Крис Евънс в неговата ферма в Джорджия. Актьорът споделя как успява да намери баланс между работа и личен живот. „Най-забавната страна на моята кариера в момента е, че се чувствам достатъчно сигурен, за да сваля крака си от газта“, споделя той.

Евънс влиза в ролята на супергероя Джони Сторм в двете части на „Фантастичната четворка“ от 2005 г. и 2007 г. Световна слава му донесе ролята в „Капитан Америка: Първият отмъстител“ от 2011 г. Евънс озвучи и Баз Светлинна година в продукцията на „Пиксар“ и изигра садистичен убиец в „Сивият човек“ през 2022 г., пише БТА.

Напиши коментар

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни

Нагоре