Холивуд

Наоми Кембъл също ползва Фотошоп

Наоми Кембъл се появи с впечатляващ тоалет на партито на Vanity Fair след Оскарите. Тя комбинира дълга пола с пайети с ефектен сутиен, приличащ на ветрило. Веднага след събитието звездата качи няколко снимки в социалните мрежи. И критиките към нея не закъсняха!

Мнозина обвиниха топмодела за това, че нейните снимки са коригирани с най-лошия фотошоп някога. Повод за недоволството на нейните последователи станаха кадрите, на които тя е смалила главата си и е използвала ретуш за челюстта.

В интернет пространството се появиха колажи, сравняващи един и същи кадър, преди и след обработката със съвременните филтри, ползвани от много известни личности.

Кембъл е качила два кадъра, на които нейното лице се вижда в по-близък план. На него то е перфектно. Но си личи, че има някакво несполучливо ретуширане на брадичката.

По данни на блога CelebFace, звездата е свила прекалено носа и главата си. Освен това е добавила допълнителна светлина към изображението.

„Ретушът на челюстта ѝ изглежда толкова странен, че нередактираният е много по-добър“, „Тя е съвършенство, това е толкова ненужно. Тя вече има красив нос, какъвто е“,„Моля, изтрийте първата снимка, изглеждахте страхотно без фотошоп!!!“, „На тази възраст нямате нужда от фотошоп…“, гласят част от коментарите под публикацията на Наоми.

Напиши коментар

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни

Нагоре