Холивуд

Дейвид хвали Виктория Бекъм: Най-прекрасната съпруга!

Бившият футболист използва социалните мрежи, за да отбележи рождения ден на любимата си, която в понеделник навърши 49 години. Споделяйки черно-бяла снимка от миналото, на която мило целува Виктория по носа, Дейвид написа: „Честит рожден ден на най-прекрасната съпруга и майка. Човек, който ни вдъхновява всеки ден. Обичаме те и ти заслужаваш най-прекрасния ден“. Той подписа пожеланието от цялото семейство, включително синовете си Бруклин, Ромео и Круз, както и дъщеря си Харпър.

Рожденият ден на Виктория беше отпразнуван в тесен семеен кръг с присъствието на 24-годишния Бруклин, 18-годишния Круз и 11-годишната Харпър. Единственият липсващ беше Ромео, който продължава да учи и работи по модната си кариера далеч от дома. Бившата спайска публикува няколко снимки от събитието, включително една, на която сладко похапва от тортата, а до нея Дейвид се усмихва широко. В колекцията бяха включени и семейна снимка, на която е целият клан Бекъм без Ромео, както и кадър на Бруклин и Круз.

„Празнуваме мен! Обичам ви всички страшно много! Липсваш ни, Ромео!“, написа Виктория. Под публикацията тя получи множество поздравления от приятели и фенове, включително Ким Кардашян, Остин Бътлър, Дженифър Кулидж и много други.

Макар Ромео да не беше до майка си, той все пак я поздрави за рождения ден. „Честит рожден ден на най-добрата майка на света. Обичам те страшно много“, написа 20-годишният модел под снимка, на която се е сгушил до Виктория. Приятелката му Миа Реган, която често носи дизайни на Бекъм, коментира публикацията с три червени сърца.

За да покаже, че годините нямат никакво значение, Виктория сподели част от тренировката си само няколко дни преди да отпразнува 49 години. В историите в Instagram тя показа как поддържа форма в домашния фитнес, както и изненадващото включване на Дейвид в цялата рутина.

Публикувайки снимка, на която единият крак е върху лежанка, а другият е леко свит в коляното, Виктория пише, че в момента се намира във фазата на заздравяване на тялото. Тя също така напомня, че е много важно преди всяка тренировка да се подобри мобилността и да се разтегне тялото. Като последен съвет към последователите си, бившата спайска написа, че никога не трябва да се пропуска разтягането.

На следващата снимка Бекъм лежи на фитнес уред по средата на тренировката, а кадърът сякаш е заснет от Дейвид. В задното огледало се отразява бившият футболист, който е позициониран пред Виктория, гол до кръста и носейки шапка. Бившата спайска постави само две смеещи се емотиконки до голия си съпруг.

„Започвам тренировъчната си сесия, която варира всеки ден, за да се фокусирам върху различни части от тялото. Днес работя върху горната част на тялото, тренирайки с комбинация от съпротивителни упражнения“, обяснява дизайнерката.

След тренировката Бекъм сподели и шейкът, който пие за възстановяване. Напитката включва бадеми и банан, а по думите на спайската, той помага за възстановяване на мускулите и техния растеж, като няма ГМО, пестициди или хормони.

Напиши коментар

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни

Нагоре