Музика

Шакира се премести с децата в Маями

Шакира се сбогува с Барселона с думите: „Благодаря на всички, които изсушиха сълзите ми и ме накараха да израсна“. Певицата и синовете ѝ Милан и Саша отлетяха за Маями, където тя иска да започне живота си „начисто“.

Колумбийската попзвезда мина през летище Josep Tarradellas Barcelona-El Prat широко усмихната, за да се качи на самолета, който ще отнесе триото към новия им живот във Флорида. Шакира искаше да сподели искрено прощално съобщение с последователите си и най-вече с феновете си в каталунския град. 46-годишната хитова изпълнителка отрази в текст всички чувства, които изпитва в този решаващ момент, в който тя затваря главата на живота си в Испания, за да се завърне отново в Маями, където живееше, преди да се влюби в бащата на децата си – футболната ексзвезда Жерар Пике.

Шакира написа: „Установих се в Барселона, за да дам на децата си стабилност, същата, която сега търсим в друго кътче на света до семейството, приятелите и морето. Днес започваме нова глава в търсенето на нашето щастие“.

Певицата добави: „Благодаря на всички, които сърфираха по толкова много вълни с мен там в Барселона, градът, в който научих, че без съмнение приятелството трае по-дълго от любовта. Благодаря на всички, които ме насърчиха там, изсушиха сълзите ми, вдъхновиха ме и ме накараха да израсна. Благодаря на моята испанска публика, която винаги ме е подкрепяла с любовта и лоялността си“.

След като публикува писмото си, певицата получи любовта на повече от 2,6 милиона души, които са „харесали“ публикацията ѝ в Instagram и освен това за няколко часа тя събра 58 000 коментара, включително на много испански знаменитости.

В Маями изпълнителката на Waka Waka и нейните деца ще могат да се насладят на няколко дни релакс, за да се адаптират към новото си ежедневие, тъй като едва на 11 април децата започват уроци в новото си училище. Шакира е записала 10-годишния Милан и 8-годишния Саша в „Маями Кънтри Дей“ – престижен образователен център, основан преди почти век (1938) и смятан за един от двадесетте най-добри в щата Флорида. Годишната такса за въпросното частно училище варира между 33 и 46 хиляди долара.

Сбогуването на Шакира, Милан и Саша с родния град на момчетата идва, след като певицата успя да постигне споразумение с баща им за съвместно попечителство.

Напиши коментар

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни

Нагоре