Мода

Алекс Богданска на фестивала във Венеция

Александра Богданска се появи за първи път на Филмовия фестивал във Венеция, и то със зашеметяваща визия.

29-годишният български модел, инфлуенсър и влогър присъства на премиерата на филма „Ферари“, който се състоя в четвъртък вечер. На червения килим по време на същото се събитие се разходиха актьорите Адам Драйвър и Патрик Демпси, които изпълняват главните роли във филма на Майкъл Ман, както и самият режисьор.

За събитието Алекс Богданска облече полупрозрачна дълга рокля на българската марка висша мода Pembe Kenan. Дрехата е покрита с множество пайети, мъниста и перли, преплитащи се по дължината ѝ, като линиите създават обем при раменете. Визията е завършена с чанта в бяло и сребристи сандали.

В Instagram моделът сподели за преживяванията си във Венеция, където се нареди сред гостите на престижния фестивал по покана на Armani. След филмовата премиера моделът е присъствал и на вечеря в хотел „Киприани“, който по традиция приютява филмови звезди, присъстващи на фестивала.
„Супер много се вълнувах снощи и треперех, когато трябваше да излезем на този прословут червен килим“, разказва тя в една от Instagram историите си в петък. „Не спах нито предната нощ, нито тази нощ“, казва още Алекс и благодари на последователите си за позитивните съобщения след появата във Венеция.

Напиши коментар

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни

Нагоре