Холивуд

Най-богатите актьори за 2023-та

Адам Сандлър и Марго Роби са най-високоплатените актьори за 2023 г., съобщи електронното издание TMZ, като цитира списък, изготвен от сп. „Форбс“.

Според представените данни Сандлър е кралят на холивудската машина за пари, като през миналата година по сметката му са постъпили 73 млн. щатски долара. Значителни суми комикът е спечелил благодарение на четирите филма, които е снимал за платформата Netflix. През 2023 г. с участието на Сандлър на екран излязоха „Мистериозно убийство 2“, You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah, „Лео“, а от началото на тази година зрителите могат да гледат и „Астронавт“.

Марго Роби е спечелила 59 млн. щатски долара миналата година, като значителна част от тях са от „Барби“. Продукцията на режисьорката Грета Гъруиг стана касов хит на 2023 г., реализирайки постъпления от над 1.5 млрд. долара в световен мащаб. Малка част от приходите, постъпили миналата година по сметката на Роби, са и от филма „Астероид Сити“, отбелязва TMZ.

33-годишната Роби е и най-младата сред високоплатените актьори. Адам Сандлър е на 57. Останалите имена в списъка на „Форбс“ не са изненадващи и често са присъствали в челото и в предишни години. Сред тях са 61-годишният Том Круз, който е получил 45 млн. щатски долара за последната „Мисия невъзможна“, Райън Гослинг (43) и Мат Деймън (53) – с по 43 млн. 55-годишната Дженифър Анистън е спечелила 42 млн. долара, а 49-годишният Леонардо ди Каприо – $ 41 млн.

Напиши коментар

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни

Нагоре