Холивуд

Анджелина Джоли още държи в шах Брад

Брад Пит и Инес де Рамон не могат да „продължат напред“ с живота си заради неговия 8-годишен развод с Анджелина Джоли. Според нови сведения, актьорът отчаяно иска да финализира епичната си законна раздяла с актрисата.

Колегите от хита „Мистър и мисис Смит“ са в ожесточен правен сблъсък от 2016 г. насам, а проточилият се твърде много развод пречи на 60-годишния холивудски актьор и плановете му за бъдещето с изпълнителната директорка на марка за бижута Инес, с която са заедно от две години.

„Брад наистина иска повече от всичко разводът да бъде финализиран“, разкрива източник, близък до звездата. Разводът с отчуждената му съпруга оказва негативно влияние върху връзката му с Инес, твърдят запознати.

Заплетената раздяла на Брад и Анджелина изглежда ще продължи почти толкова дълго, колкото и връзката, която я предшества, като двойката беше заедно около 10 години преди шокиращата им раздяла през 2016 г.

Въпреки че холивудските актьори са считани за законно необвързани от 2019 г., правният им спор, наречен „войната за розето“ – за тяхната френска собственост и винарна, Chateau Miraval, забави развода им.

Брад, който сега живее с 34-годишната Инес, с която се появи публично за първи път през ноември 2022 г., вече отчаяно иска да скъса всички връзки с Джоли, за да може най-накрая да погледне към бъдещето.

„Ако зависеше изцяло от него, това щеше да е приключило отдавна“, казва източникът. „Брад и Инес не могат да напреднат във връзката си със скоростта, която биха искали заради този епичен развод.“

Брад и 48-годишната Анджелина имат шест общи деца – три осиновени (Мадокс, Пакс и Захара) и три биологични – Шайло и близнаците Нокс и Вивиан. Наскоро Джоли обвини в съда своя „контролиращ“ бивш съпруг, че „я е изтощил финансово“ чрез продължителната съдебна битка за винарната.

Разследване на вестник Daily Mail обаче показва, че връзката на актрисата с Брад ѝ е помогнала да се обогати с близо 100 милиона долара именно чрез бизнес инициативата с розето.

Бившият френски дом на двойката, зашеметяващо имение от 1200 акра и лозе струваше 60 милиона долара, когато двамата го купиха през 2008 г. Сега, благодарение на усилията и инвестициите на Брад в бизнеса, имението струва умопомрачителните 164 милиона долара.

Анджелина продаде своя дял от 50 процента в Chateau Miraval на руския олигарх Юрий Шефлер през 2021 г. без съгласието на отчуждения си съпруг и това наля още масло в огъня на бракоразводното им дело.

Колкото до самата Инес, тя финализира тригодишния си брак с актьора Пол Уесли още миналата година и без излишни драми.

Напиши коментар

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни

Нагоре