Холивуд

Бен Афлек отново се пропи

Има опасения, че Бен Афлек е посегнал към чашката отново на фона на влошените му отношения с Дженифър Лопес. Според нови слухове близките на актьора са супер загрижени за него, тъй като той има лоша история с пристрастяването към алкохола и хазарта.

Според различни източници Джей Ло, а и бившата съпруга на Бен – Дженифър Гарнър се страхуват, че той е започнал да пие отново, може би провокиран от стреса около брака си с Лопес.

Говорейки ексклузивно за DailyMail.com, приятели на Афлек казват, че той се бори с алкохолизма от десетилетия и сега, когато страда от „остра тъга“ заради разпадащия му се брак, отново се е върнал към алкохола.

Те твърдят, че 51-годишният Афлек е „изложен на огромен риск“ да затъне отново.

Разкритието идва, след като вътрешни лица, близки до Джей Ло разкриват също, че майката на Джей Ло, Гуадалупе Родригес, сега се е „обърнала“ срещу Афлек, въпреки че първоначално е насърчила дъщеря си да възобнови романа „Бенифър“ през 2022 г.

Мениджърът на 54-годишната попзвезда Бени Медина също открито не харесвал Афлек.

Афлек и Лопес бяха забелязани в неделя вечерта в имението си за 60 милиона долара, което доскоро споделяха. Те прекараха четири часа в къщата – която според съобщенията сега е обявена на имотния пазар.

След като Афлек се премести да живее под наем за 100 000 долара на месец в Брентуд през май, Джей Ло отмени цялото си лятно турне в очевиден опит да спаси брака им. Но много източници сега казват, че разводът е „неизбежен“.

Един източник казва: „Разбирам, че той се е отказал от брака, но тя все още не е приела истината за ситуацията и смята, че с терапия ще успеят.“

„Това става още по-трудно от факта, че тук имаме работа с емоциите на петте деца, които двамата имат между тях“, добавя източникът. „Причините да не се получи са много, но когато загубиш Джей Ло, губиш и семейството ѝ. Майка ѝ и сестрите ѝ са против него, а Бени [Медина] също“, добавя вътрешният човек.

Джей Ло също наскоро възобнови приятелството си с актрисата Лия Ремини. Съобщава се, че двете са се скарали през 2022 г., след като Ремини ѝ казала, че Афлек не е подходящ за нея и че в крайна сметка ще я нарани.

Афлек за първи път има проблеми с алкохола още през 90-те като спира да пие през 1997 г.

Веднъж той каза: „Просто исках да спра. Започнах да съжалявам за някои неща, които направих, когато бях пиян. Не е добре да бъдеш неприятен или извън контрол и да нараняваш другите.“

Напиши коментар

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни

Нагоре