Холивуд

Кание Уест и Бианка се возят в икономична класа

Кание Уест и Бианка Ченсори шокираха пътниците, като се появиха в икономична класа на скорошен полет. Потребител на TikTok публикува клип миналата седмица как рапъра и съпругата му са се натъпкали на две тесни седалки на първия ред в самолет.

Въпреки че седалките са най-отпред, известната двойка все пак не пътува като в бизнес класа. 47-годишният Уест беше видян да наваксва със съня си по време на полета, на който носи бяла роба с монограм, подходящи панталони и обувки.

Междувременно 29-годишната Бианка изглежда прекарва времето си в самолета, гледайки в телефона си, облечена в голяма бежова рокля.

Друг потребител на социални медии коментира под публикацията „икономична класа в тези тоалети – емблематично“.

Видеото идва няколко дни след като стана ясно, че домът на рапъра в Калабасас, Калифорния, е в руини. Снимки, получени от Page Six миналата седмица, показаха, че имението от 320 акра е напълно празно и че части от имота са съборени и напълно изоставени.

Засега не е ясно дали бившият милиардер има финансови проблеми, но по всичко личи, че може би е точно така. Съобщава се, че Уест, който загуби статута си на милиардер през октомври 2022 г. след спорове с бизнес партньорите си заради антисемитските си твърдения, живее доста по-скромно напоследък. Той обитава апартамент под наем в Ел Ей, но въпреки това притежава ранчо в Калабасас и отделна къща с пет спални и четири бани в Хидън Хилс, Калифорния, която му е струвала 4,5 милиона долара.

Освен това Уест има да плаща много за адвокатски хонорари, тъй като е съден от няколко бивши служители. Наскоро бивша негова служителка го обвини в сексуален тормоз. Адвокатите на Уест отрекоха „неоснователните“ обвинения на ексасистентката му Лорън Пишота.

Но изглежда главният изпълнителен директор на марката Yeezy няма проблем и предразсъдъци с това да лети в икономична класа. В миналото няколко фенове са споделяли в социалните медии, че са имали сблъсъци по летищата с Уест.

„Когато #kanye е на вашия полет, седи на 6 реда пред вас в икономична класа, точно до тоалетната“, написа един човек чрез X през октомври 2021 г.

Публикация в Instagram от ноември 2022 г. пък показва Уест да позира до стюардеса, а надписът гласи: „Кание Уест летя в икономична класа до Маями вчера“.

Напиши коментар

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни

Нагоре